Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělské čtení od Zdeničky

15. 4. 2021
Jak vypadá současná situace, kdy již zaznamenáme pozitivní změny?
Tohleto dění, ovlivní hodně věcí, vy víte přeci, že u vás stojíme a vás popouzíme, aby jste se nevzdali. Ti věrní, MÍ, ti tak činí, však ti druzí i mne viní za to zvěrstvo, co vlády a ti JINÍ tady činí. Já za činy své zodpovídám sobě a oni v brzké době pocítí vůli mou.
S pokorou nezměrnou já posoudím jejich činy a nikdo potrestán nebude bez příčiny! Mnoho činí se věcí kolem vás a kdo nezlomí svůj pas bude snáz se orientovat a zpytovat svědomí pak nemusí. Ty hnusy co na vás chystají, to chytré hlavy nevymyslely, jen ty pomatené. My jim je ještě více zapleteme, aby oni jistí si nebyli a všechno činili naopak. Pak prak se proti nim obrátí a ti piráti, to je jen k pousmání. Oni dohromady se dali, aby všechny dobré věci negovali a vám se vysmívali a ty jejich plány, to budou Boží rány, Vy nebojte se však jejich zloby, každý tady má své úkoly. Kdyby oni věděli, už teď by nad sebou brečeli. Oni čelem do zdi narážejí a nikoho si nevážejí! Staré lidi raději by tady neviděli, jako by jim to stáří záviděli.
Vy s vašimi těly mluvte souvisle, ono ví co je pro ně účinné a zase sněte o dobrém bydle na této planetě. Co stane se ve světě, na to nemyslete, jen národ svůj láskou posilněte. V každé vaší větě měl by být klid, ať může se vám lépe žít. Čas ukáže a pak otevřou se zase vaše snáře, však to bude až po snaze, smést všechny ty saze.
Čas ten se blíží a oči se klíží zlu a smůlu bude mít i ten, kdo jejich slova tak rád slyšel! Jen dejte se znovu dohromady, ty vaše pády se vám pak vyplatí a těm co teď smějí se, těm pak sláma leze z gatí, i když teď jsou bohatí. Všechny plány se jim zhatí! Vy budete však bohatí poznáním, že co zlem tady zavání to odejít musí. A ty MUSY pro vaše pusy už hořkost mají, však vrata se zavírají. Nemějte obavy a radost si dejte do hlavy a lásku do srdce. To již teď nadějí tluče, protože povolují se obruče. Zvony zvoní na poplach a nikdo spravedlivý nezmění se v prach! To říkal jsem vám již tolikrát, není se čeho bát , kdo neustrnul v tmách.
 
FB: H.Heclová