Jdi na obsah Jdi na menu
 


TRANSFORMAČNÍ PROCESY V NOVÝCH ENERGIÍCH

2. 2. 2019

eye-2769921_960_720.jpgNe každý je ochotný si stále ještě přiznat a připustit, že vše je již jinak. Na vše se můžeme dívat absolutně jinýma očima než těma, kterýma jsme se dívali ve 3D realitě.

Totiž to, jak nyní nahlíží každý jednotlivec na svět a své okolí je vodítko a pomůcka k tomu, aby uviděl on nebo my, zda následuje starou cestu v dualitě nebo novou cestu transformace k jednotě.

Po svém posledním napsaném článku o transformátorech (zde) a jejich energiích vnímám, jak se více rozjela skutečná transformátorská energie, které zde stále bylo různě zabraňováno se projevit ve své síle a byla zpochybňovaná jejich energetická práce.

A jsou to právě transformátorské energie, které vše svou energií roztáčejí a mění, aby z vytvořeného chaosu mohl povstat nový řád. Mnoho lidí tuto práci stále ještě není schopno zaregistrovat a tím pádem ani jinak ocenit. 

Tato energetická práce usnadňuje všem dalším cesty, protože tyto cesty byly po tisíce let zablokovány a transformátoři je doslova prorážejí svým nastavením.

Ti, jež mají pochopeno a poctivě na sobě odpracováno se posunují vpřed kvantovými skoky a letí vzhůru ke hvězdám své multidimenzionality. Prostoupili mnoho závojů vytvořených iluzí a stále nacházejí další.

Je to naše přirozená spiritualita, do které se probouzíme a tyto procesy následuje neskutečná řada synchronicit a událostí, které nemůžeme jakkoliv vymyslet hlavou.

Do těchto procesů se totiž zapojuje aktivně již naše duše, která spolupracuje s tělem a otvírá jeho buněčnou paměť. Tyto procesy jsou velmi náročné a mnohdy bolestivé. Je nutné doslova přenastavit své tělo, aby mohlo správně fungovat v nových energiích.

Když se pak setkají ti, kteří to mají ve svém plánu duší, vše se navyšuje a nabírá na obrátkách, protože se otevíráme navzájem jen svou přítomností. Těla i duše na sebe reagují samospouštěcími procesy.

Vše začíná mít vyšší smysl a záměr.  To je skutečné tvoření ve hmotě, kvůli kterému jsme nyní zde. A tady už vás nikdo neobalamutí. Ani vy neobalamutíte vesmírné zákony. Projdou jenom vyrovnaní a čistí jedinci a čerpají informace přímo ze Zdroje.  

Naopak ti, kteří stále ještě žijí starými programy a utvrzují se ve svých iluzích, se dostávají do čím dál většího chaosu a odporu ke změnám, které na ně vyskakují z každé situace v jejich žité realitě.

Co nezapadá do jejich do teď platné reality je podezřelé a nechtějí to přijmout ani vidět. Stále mají potřebu hodnotit druhé a sebe omlouvat na základě svých vytvořených dogmat.

Je to stále o tom, že si mnozí vše malují pozitivně a na růžovo, nebo naopak velmi kriticky, bez toho, aby se stáhli do sebe a do svých nevyřešených problémů. Stále se točí v čím dál rychlejším kole svých následků a činů.

To jsou ty nůžky, které se stále viditelněji rozevírají a zviditelňují to, co zviditelněno být má. Ale bez svého vědomého vyladění duše a těla to nikoho dál nepustí.

Iluzi bezbolestného procesu, kdy se tzv. svezeme na vlně s někým dalším a budeme spaseni z venčí má na svědomí stará cesta a nastavení v dualitě, a ta odmítá jakýkoli jiný názor a směr. 

Stále je však ještě mnoho lidí chyceno v této pasti a nicnedělání, i když je to vše prezentováno velmi chytře a lišácky. Na to ego velmi rádo slyší a nechá se snadno obalamutit písní falešnou a lživou. Manipulace je v této úrovni stále velmi aktivní.

Transformace je především proces dovnitř a do sebe a na tom nic nezmění žádné vnější autority, byť jsou sebesvatější, a ani návštěva mnoha ezo-rychlokurzů či hromadná návštěva  svatých míst.

Takové počínání vibrace nikomu nenavýší, naopak se může zaháčkovat na různé nehmotné entity, které právě na takových skupinových setkáních na nás mohou čekat a dál na nehmotných úrovních na nás parazitovat. Avšak nástrahy temnoty jsou ještě více rafinované.

Může to být však i odrazový most, pokud manipulaci řekneme dost. A tito lidé budou čím dál rychleji otevírat oči, protože se jim jejich modly doslova začnou měnit před očima.

To co naše vibrace navyšuje je prosté. Je to ticho, příroda, domácí mazlíčci a jiná zvířátka, rodina, usebrání se do sebe, věnování se tomu, co naše tělo z hloubi duše miluje a co ji naplňuje.

Takže ano, TRANSFORMACE je o ZMĚNĚ k lepšímu, ale především o naší ODPOVĚDNOSTI tímto procesem projít. A je na každém, kdy tuto základní informaci pochopí a začne sám upřímně konat. Je to tedy o odpovědnosti nejen k sobě, ale zároveň k celé planetě.

Ne se tedy hned prezentovat ve vnějším světě, ale jít hluboko dovnitř sebe. Teprve pak můžeme být prospěšní celku a skrze své prožité zkušenosti skutečně pomáhat.

To je další nástraha pro ty, kteří již své dary přijali nebo si to alespoň myslí, a systém jim dává marketingové možnosti svého zviditelnění. I tam už jsou ukryté informace pro ty, kteří skutečně vidí svým srdcem.

Proto o hodně rychleji a snadněji transformačním procesem procházejí lidé, kteří se nebrání změnám a nejsou „nakaženi“ duchovnem, který předkládá 3D realita jako jedinou možnou cestu, kterou jsou schopni zaregistrovat.Tam jsou posuny nejradikálnější a nejviditelnější.

Všechny informace včetně této mé zprávy je třeba velmi pečlivě filtrovat skrze své vlastní filtry a srdce. Poslouchat svoji intuici a své vnitřní vedení, které když se naučíme správně vnímat, nemůže nás nikdy oklamat.

Je čas už přestat sledovat růžové pohádky s cukrovou vatou nebo katastrofické scifi scénáře,  přestat klouzat po povrchu a začít se inspirovat skutečnými příběhy a prožitými zkušenostmi, vědomě žít svůj život.

To jsou také pohádky, které se však stávají naší žitou realitou, o které není třeba už jakkoliv pochybovat.

 

Renata Xanté Reindlová

 

Děkuji za sdílení, které není vytrhováno z kontextu a je sdíleno v původní podobě.

V rámci své služby nabízím transformační krátkodobé pobyty (zde) nejen pro transformátory, kde zakusíte skutečné transformátorské energie, které jdou až na dřeň každému, kdo se tomu procesu otevře.