Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ VLASTNÍ MOCI SPOČÍVÁ V PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU

6. 2. 2021

img_20190223_194340-effects.jpg

Stále rychleji dochází k obrovským změnám v našem vědomí. Nejlépe to pozorují ti, kteří se již dokázali pustit všeho starého a nedrží se starých vzorců myšlení. Vědomě pozorují změny, které se dějí nejen u nich, ale také v jejich okolí. Opustili svoji zónu jistot a začínají objevovat příležitosti, které jim dříve unikaly. Inspirace ducha jim podává ruku a probuzené srdce jim začíná svítit na nové cestě. 

Narůstající vlny energií přicházejících z vesmíru způsobují, že se dostáváme vědomě ke svým nejhlubším kořenům své Božské podstaty. Začínáme si plně uvědomovat kdo doopravdy jsme a závoje dalších a dalších iluzí odhazujeme na smetiště dějin.

Velmi rychle tak postupujeme ve svém vývoji a to, co by ještě nedávno trvalo zpracovat a uvědomit si roky, dnes můžeme prožít, pochopit a přijmout za pár dní. Stačí vyslat záměr nebo otázku, na kterou hledáme odpověď, a odpovědi začnou přicházet samy. A to každému, který již začal důvěřovat sám sobě a nehledá vně, ale uvnitř sebe. 

Všechny ODPOVĚDI, které POTŘEBUJEME znát, totiž NALEZNEME v PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU. Nemusíme pro ně chodit do minulosti ani do budoucnosti, ani do jiných světů. Když se plně ponoříme do přítomnosti, najdeme tam KLÍČ ke světu, v nímž právě žijeme ŽIVOT, který je pro nás nejdůležitější. Vše ostatní je balast, kterým si jen vše děláme zbytečně komplikované a zavádí nás to opět pryč od sebe. JEDNODUCHOST vyjadřuje přítomnost DUCHA!

Čím více lidí procitne a bude si uvědomovat a žít v PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU, tím rychleji se NOVÉ VĚDOMÍ  bude ukotvovat na Zemi a budou se odplavovat staré nánosy špíny a lží. Manipulace druhé strany ale tím neustává, naopak, odvádění pozornosti od sebe nabírá na obrátkách. Proto je nejdůležitější se zaměřit na sebe a své nitro. Toto by se již mohlo zdát nějakou frází, ale je to POZNÁNÍ, že jinudy cesta do svobodného vnímání a prožívání světa nevede.

V PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU se stáváme přijímacím KANÁLEM pro INFORMACE, které jsou pro nás důležité. Vedou nás také ke změnám, které máme v životě uskutečnit, abychom žili kvalitnější ŽIVOT. Můžeme se tak postupně zbavit strachů nebo uzdravit naše fyzické tělo, protože jsme vědomě napojeni na svůj ZDROJ. Jsou to informace NAŠE  a jen pro NÁS. Druzí se pak našimi změnami v realitě mohou inspirovat. Opět je důležitý náš ZÁMĚR  a jeho ČISTOTA.

Stát se POZOROVATELEM a zároveň pánem vlastních myšlenek, ve kterých TVOŘÍME vše NOVÉ, nás dovede do JEDNOTY s každým, který žije TADY A TEĎ.

TAJEMSTVÍ VLASTNÍ MOCI TEDY SPOČÍVÁ V UMĚNÍ PROŽÍVAT PŘÍTOMNÝ OKAMŽIK A POCHOPENÍ PŘICHÁZÍ JEDINĚ ZEVNITŘ.

 

Renata Reindlová 
22.5.2017

http://renreika.simplesite.com/