Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPOLUPRÁCE V DUALITĚ & SPOLUPRÁCE V JEDNOTĚ

9. 1. 2019

family-2112266_960_720.png

Slovo JEDNOTA bylo a je vnímavé v DUALITĚ naprosto špatně – povrchně, naivně, hloupě a především vypočítavě. Dualita nevidí rozměr skutečné JEDNOTY a snaží se jednotu zaměnit s GLOBALIZACÍ.

 

SPOLUPRÁCE V DUALITĚ :

Spolupracujeme za určitých podmínek, kde někdo nastaví pravidla a dál vše řídí a organizuje a to především za finanční úplatu. Tato pravidla však vyhovují jen jednotlivci nebo určité skupině, a má z toho tedy osobní prospěch, který je schovaný pod rouškou SPOLUPRÁCE. Je tam cítit nátlak, kalkul, manipulace, vytváření kompromisů, boj o moc. Mnozí také sobecky jedou vlastní projekty a dělají na vše patenty a certifikáty, protože nedokáží nebo nechtějí spolupracovat s ostatními a sledují jen svůj prospěch. V každém vidí potencionálního konkurenta. Toto nastavení vychází z HLAVY.

SPOLUPRÁCE V JEDNOTĚ:

Spolupráce vychází přirozeně ze situací, které nám přichází řadou různých synchronicit. Spolupracujeme na základě vlastní iniciativy bez pobízení a zbytečných okázalostí. Spolupráce je většinou tichá a vždy podpůrná. Nevytváří boj a konkurenci. Na základě takového propojení se obdarováváme svojí přítomností a zároveň se vzájemně otevíráme dalším možnostem růstu. Jde tedy o energetickou výměnu jako odměnu. S každým takovým propojením tedy rosteme, sílíme a naše záměry se násobí a v lehkosti uskutečňují. Na základě této SPOLUPRÁCE vytváříme skutečné společné pole JEDNOTY, protože vychází ze SRDCE.

NESPOLUPRÁCE:

K jakékoliv SPOLUPRÁCI vás nemůže nikdo nutit. Buď chcete nebo nechcete, buď spolupráci cítíte nebo ne. Mnoho lidí však o žádnou spolupráci nestojí ani v jednotě ani v dualitě…

Renata Xanté  
http://renreika.simplesite.com/