Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK DLOUHO JEŠTĚ...

6. 3. 2021

woman-3599869_960_720.jpg

Stále zaznamenávám v mnoha diskuzích na FB otázku „Jak dlouho ještě?“, „Kdo to má vydržet?“ nebo“ Kdy už to skončí? “ 

Tak, v první řadě chci tímto sdělit, že ten, kdo stále má tyto otázky má ještě před sebou pravděpodobně dlouhou cestu sebepoznávání a sebereflexe. Je to totiž stále fňukání a navracení se do pozice oběti, které nemá s vytvářením nové reality nic společného.

Jen ten, kdo přijal plnou odpovědnost za svůj život a vědomě také koná ví, že to, co se v našem současném životě a světě odehrává, je pro nás prakticky Požehnání.

Nikdo nikdy neměl tu příležitost, které jsme my dnes sami svojí přítomností svědky, protože se můžeme v jednom životě rychlostí blesku vyvíjet a rozpomínat, a znovu tak neopakovat chyby minulosti. Tudíž opravdu není nutné vědět kdy, co, proč a jak. To chce jenom váš rozum(vytvořené iluze) a falešné ego a my se tak dál zamotáváme do dalších dramat a soudů.

Pokud žijeme v přítomném okamžiku, minulost ani budoucnost nás nezajímá. Přítomností léčíme svoji minulost a zároveň tvoříme i svoji budoucnost. Za všechno námi tvořené pak neseme zároveň i osobní odpovědnost.

Už není čas na žádné hry a masky. Je čas tvoření. Jenže to tvoření opět není nic, co se odehrává v nižších úrovních 3D reality a co si běžně pod tím pojmem představujeme. Je čas tvoření ze srdce, ne z kalkulace a vypočítavosti. Jenom v rovnováze dojdeme k naplnění. 

Pokud nepustíme všechny formy, škatulky, programy, naše vytvořené představy a různá jiná začlenění, nepohneme se z místa. Až když vymeteme všechno smetí z hlavy i ze svého prostoru, otevře se nám svět zcela jiných a nečekaných možností. Říkám tomu vygumovat svojí energetickou stopu, se kterou již neladím. Vždy to bude totiž zcela jinak! 

Pokud v sobě znovuobjevíme dar, se kterým jsme se narodili a aktivujeme ho, pak  své naplnění nalezneme kdekoliv budeme svým srdcem. K této aktivaci dojde na základě toho, že se spojíme tělo se svojí duší a čerpáme informace ze Zdroje.

Byla to dlouhá cesta, kterou již prošlo mnoho opravdových Světlonošů, kteří již utvořili vhodné energetické pole pro každého dalšího, který se rozhodl pro život v nové realitě. Proto je to nyní oproti dřívějšku vlastně brnkačka.

Takže opusťte nářky a čtení zpráv na internetu a pozorujte vše, co přichází do Vašeho života na pomoc Vašemu růstu. Může to být záležitost okamžiku, kdy pochopíte víc, než za celý život… Nejdůležitější je to co sami opravdu žijete...

Cesta k naplnění našeho nejvyššího potencionálu je volná. Záleží jen na každém z nás, jak s tímto již vytvořeným energetickým prostorem a podporou naloží ku prospěchu nejen svému, ale všeho a všech.

To je také pro každého odpověď na otázku “Jak dlouho ještě?“

Tak dlouho, než si to každý jeden z Nás dovolí sám ...

Renata Reindlová,

29.8.2018

http://renreika.simplesite.com/